Elin från MUS

Vi har inte haft något nagelbortborttagning här hemma så jag har snällt fått ha ena handen målad i lacket jag provade i tisdags. Men det gjorde också att jag vant mig vid färgen och till och med börjat gilla det!
Så idag efter skolan gick jag faktiskt och köpte den, så nu är båda händerna i samma färg!

Är det något jag inte kan för övrigt så är det att måla naglarna. Men jag hoppas att det kommer slitas lite snyggt imorgon så att man inte ser att jag "försökt och misslyckats".

ännu en dag i stallet

Var i stallet idag med Emma för att kolla när stallets instruktörer red sina egna hästar och förklarade hästarnas olika former och att man inte kan kan kräva hur mycket som helst av alla hästarna.. Det var ganska intressant, men fötterna blev snabbt isbitar så det var skönt att sätta sig i bilen och rejsa hem sen :)

Min intruktör rider på den vita hästen som jag älskar! Han kan såå mycket men är ändå såå busig! Man tror att alla "topphästar" är seriösa och duktiga hela tiden men han är ett riktigt litet busfrö verkligen. Tycker det är gulligt :)

Daytona

Var i stallet för några timmar sen och bråkade med Daytona. Det var länge sen jag red henne så var lite osäker på vad som var speciellt med henne, för det är något, men när man man väl började rida så kändes allt så självklart på något sätt. Det är så härligt när man får den där känslan av att man faktiskt har utvecklats som ryttare, för ibland känns det som den enda skillnaden från 11 år sedan är att hästarna blivit större. Nu, eller i alla fall idag, känner man av hästens signaler på ett annat sätt..  

fina flickan

förmiddag i solen

Tanken var att jag skulle ta en långpromenad längs sjön. Men vi kom inte så långt.. bänken i solen lockade mer än den grusiga vägen helt enkelt.

Tog med mig en latte ut, har märkt att det smakar mycket godare ute i kylan än inne. Det värmer enda ner i tåspetsarna!


Lilla D med pälsen full med löv.

Jag vet inte hur länge vi satt på den där bänken, men säkert nära en timme! Men med solen i ansiktet, en glad vovve och Michael Buble i hörlurarna så var det inte så svårt :)

"host host"

God morgon!
Det blir ingen skola för mig idag. Vi har prov i religion = jag är sjuk.
Så nu ska jag kila ut med lilla Doglas på en härlig promenad!

Solen skiner så jag passar på att damma av solglasögonen för att sprö på lite vårkänslor!


excellence


gott gott gott


prärie

Jag var som sagt på åhlens idag för att köpa nagellack.. det blev ett läppstift istället.. ett röd/orange-aktigt från make up store. Provade det först lite på halvskoj och sa direkt "nej herregud" och torkade bort det innan någon annan sett. Tyckte jag såg helt galen ut, var sjukligt ovan eftersom jag annars har hudfärgade läppar. Men efter ett tag så vänjde sig ögonen och det började kännas ganska fräscht!

Det är i färgen Prairie.

tisdag

Idag kom snön tillbaka. Ska vintern aldrig ge upp?

När vi kom till skolan så fick vi reda på att vår första lektion vad inställd. Var det så svårt att skicka ett mail om?!
Eftersom det inte var vår enda lektion och det var för sent för att sjukanmäla sig så fick i snällt sitta och vänta på nästa lektion.

Tiden gick faktiskt kusligt fort och snart var det dax att börja knalla till den andra skolan för lite affärsjuridik.

Jag förstår helt enkelt inte vad vi gör på lektionerna.. Vi bara skriver upp lite saker som vi alla lärt oss i rättskunskapen igen fast med "affärsjurik" som rubrik istället för "rättskunskap". Sen efter halva tiden så slutar vi.. Men jag gillart!

När vi slutat så gick vi till åhléns och stod länge länge och funderade på vad vi skulle köpa. Det spelar ingen roll om man vet exakt vad man ska köpa, man kommer alltid ut med något annat än man hade tänkt sig.
Jag hade tänkt att jag kanske skulle våga mig på något fräsigt nagellack inför våren och sommaren, jag är galet feg när det gäller sånt. Men efter lite provande så insåg jag att det kunde vänta.

Vad det blev istället får ni se lite senare, även det är något som är inte jag, men det är kul att prova något nytt ibland!


vårkänslor

Fick lite vårfeeling idag så bestämde mig för att inviga tygpåsen som jag köpte i vintras på beyond retro. Har varit ganska emot det tidigare men nu gillar jag det skarpt och det var riktigt skönt att ha.. enkelt på något sätt.

Jag köpte inga nya converse i lördags.. det får bli senare. Tvättade istället rent dom trasiga och sydde ihop hållen och limmade fast insidan så dom såg lite anständiga ut i alla fall. Sen tvättades snörerna i klorin så dom blev vita och fina igen och vips så känns dom nästan som nya! Men detta var bara temporärt tills jag köper nya.



Hade bara naturkunskap idag vilket jag verkligen gillar! Tycker alltid att jag lär mig något på dom lektionerna. Fast tyvärr så består klassen också av skrikiga, fjortistjejer som inte gör annat är pratar högt och är allmänt jobbiga.

Fördelen med att ha sin skola i en stad är att när lektionerna blir långsamma så finns det alltid något att titta på utanför fönstret.

måndag morgon, kan vi glömma

Goddagens!
Min morgon har varit lika händelselös som mellanmjölk så egentligen har jag ingenting att skriva.
Ska börja knalla mot tåget om en timme ungefär så har lite tid att fördriva.. men vad ska man göra?

Doglas tjurar för att jag inte ger honom någon mat.. men han har redan fått mat så jag fattar inte vad han gnäller om. Han är en bestämd liten herre, minst sagt.

Har för övrigt snöat in mig på Pinocchio:

Jag tror jag har en lite crush på Benjamin Syrsa..


vimsig natt med härliga människor

God morgon på er!
Jag har egentligen inte att säga riktigt så lägger bara upp lite bilder från igår kväll/natt.


Emma, jag, Felicia och hennes kompis Linda började kvällen på EGO, ett mysigt litet ställe om du frågar mig!

Sen blev min kamera fucked up.. men i alla fall, på väg till Entourage sen så träffade vi några killar som hade problem vid en bankomat, så vi stannade där ett tag och då kommer Robin knallandes längs gatan.

Entourage var proppfullt så där kom vi inte in, men Emma, jag och Robin tog taxi till odenplan där vi tänkte spela lite biljard eller något. Men väl framme så var det tydligen 20årsgräns och vakten ville inte kompromissa. Så därifrån tog vi tunnelbanan till gamla stan för att sätta oss på något trevligt ställe. Problemet var bara att alla ställen stängde eftersom man ställer fram klockan en timme.. det var ju typiskt lixom. 

Eftersom allt stängde så såg vi ingen riktig anledning att stanna kvar, så det blev tunnelbanan till centralen.



Typ den enda anledning att jag går ganska sällan är nattbussen! Det är 40 minuters konstant lidande! Så igår ringde vi mamma som fick komma och hämta oss - payback time for sure!

Så, det var vad jag sysslade med igår :)

I low converse

Mina underbara svarta converse är just nu inne på sin sista refräng.. Jag har sett folk som gått med converse där hälen varit fullt synlig och jag har då bestämt mig för att aldrig att jag ska använda mina när dom är så slitna att det blivit hål i dom!
Och nu sitter jag här med mina underbaraste, otroligt slitna converse - och den ena har ett ungefär 1 cm stort hål i hälen.. faaaan!
Men jag vill ändå hålla fast vid det jag sa för några år sen - för ett par fula skor kan förstöra vilken outfit som helst, och vad kan då skor med hål i?

Funderar på att, så tidigt som imorgon, införskaffa mig ett par nya pjucks. Men då ett par låga, är lite trött på den höga modellen och såhär till sommaren så känns låga mer aktuellt..

Vi får se hur det blir.. oftast så försvinner måste-ha-känslan över natten..

 


all press är bra press?

Var inne på Alex Schulmans blogg för en liten stund sen vilket jag inte är så ofta, men det är kul att kika in lite då och då, tycker han är riktigt bra! Men kom över några bilder som han lagt upp och efter ett tag blev det bara så ironiskt.



Det blir kanske lite fel ibland va..

mörker

Idag har vi spenderat heeela dagen i en källare på söder i totalt bäckmörker!
Vi framkallade alltså lite analoga bilder och då måste man vara i ett så kallat mörkrum eftersom filmen och fotopappret inte tål ljus what so ever.
Men det var kul faktiskt! Efter ett tag så vänjde sig ögonen så man började se lite konturer i alla fall vilket underlättade när man jobbade :)

Det var strålande väder idag verkligen, men varför måste det vara så kallt?!

Min lunch blev en bonaqua naturell och lite choklad, helt perfa för dagen.

Här stod vi hela dagen och mixtrade med fotopapper.. vill inte ens veta hur mycket papper vi gjorde av med.. en hel regnskog minst?

När man väl var där och man aldrig riktigt fick den nyans på bilderna som man ville ha så kände man verkligen hur livet sögs ur en! Men nu i efterhand så var det faktiskt riktigt kul! Det var roligt att man verkligen lärde sig hur man skulle hantera maskinerna och hur man skulle göra för att få rätt resultat :)

work

Idag stannade vi kvar efter lektionen och pluggade lite. Det är sällan vi gör det, så när man väl känner för det så får man passa på. Vi hade lite tävling på lektionen och varje rätt och snabbast svar gav en dumle. Jag lyckades samla på mig några stycken som verkligen blev drivmedlet för att klara pluggandet sen.



Nu ska jag byta om och dra mig till stallet, hare hej!

strejkande ögon

Jag vet inte vad som hänt, men varje morgon när jag är ute med Doglas så rinner ögonen som om det inte fanns något slut!

Brukar era ögon ut såhär efter ni varit på en liten promenad i vårsolen?

lite efter i utvecklingen

När man är glutenallergiker så går man miste om ganska mycket gott som folk äter runt omkring. Jag har inte brytt mig så mycket.. har ju ändå inte vetat hur det smakat så kunde inte sakna något.
Men nu kommer det mer och mer nya produkter på glutenhyllan i affärerna så nu kan till och med jag få ta del av onyttigheterna allt mer!
Kladdkaka och havrebollar är några saker som jag inte testat på förrän nu de senaste åren till exempel. Tror jag var 16-17 år när jag åt min första riktiga pizza! Hur sär låter inte det för den veteätande människan?!

Ikväll lyckades jag tigga till mig lite kladdkaka som min moder köpt till imorgon när det kommer lite folk. Och jag är fortfarande inte vad vid att äta kladdkaka riktigt.. det känns så exotiskt på något sätt, haha..

Men men, tycker i alla fall att det är apkul att det kommer alternativ för dom som inte kan äta något så simpelt som lite vetemjöl eller några havrekron! Testar med glädje nya bullsorter när det kommer.. och munkar, hur smakar det? Eller grifflar? Ser fram emot när det kommer också :)

sol sol, strålande sol

Idag har det varit varmt hörrni!
Efter religionslektionen så satt vi ett tag på en trappa på odenplan i värmen innan vi skulle bege oss till nästa lektion. Det var nästan läskigt varmt! Man riktigt märker hur snövallarna på sidorna av vägarna börjar smälta dom också, härligt härligt!


lätt på axlarna

Sex timmar tog det, men nu är jag äntligen klar! Och livet känns plötsligt mycket lättare! Det gillas!

Nu blir det lite two and a halv men med gott samvete. Sen blir det natti natti för min del, men det är långt kvar tills dess!

känsliga veckan

ojojoj jag känner mig sliten. I tre dagar har jag inte tagit ett steg utanför dörren. Igår ställde jag mig på balkongen i några sekunder mest för att påminna mig om hur frisk luft luktade..

Idag har suttit och pluggat/tittat på two and a halv men.. Det är så irriterande när man tror att man börjar kolla från första avsnittet men inser efter några avsnitt att det inte kan vara rätt och sen märker att man hoppat vilt mellan episoderna..

Jag känner mig för övrigt väldigt opepp på allt som har med livet och göra just nu. Är inne på dag 2 i min känsliga vecka vilket är mitt tålamods lediga vecka. Detta gör inte pluggandet lättare på något sätt. Har två saker som ska vara klara tills imorgon och jag sitter och verkligen försöker anstränga mig mig, men kroppen säger emot.


Har ni någongång tagit en bild när ni inte gör någonting annat än bara sitter och inte anstränger er ett dugg? Gör inte det om ni inte vill bevittna den tragiska sanningen efteråt.

vettigt

Har inte gjort en enda vettig sak idag.. Eller jo, fotat lite till projektarbetet! Skönt att få det gjort :)

Sitter just nu och lyssnar på Lars Vegas Trio. Någon som vet vart man kan få tag på deras version av "det sa boom"?


variation

Idag har det varit full rulle! Fast ändå inte i och för sig..
Aja, förmiddagen spenderade jag i skolan. Fotoade lite analogt i typ en halvtimme, sen satt vi mest och struntade..

Det jag tycker mest om med analoga kameror är att dom är helt mekaniska, inte ett enda batteri att ta hänsyn till!


Efter lunch åkte jag till farmor och farfar där delar av släkten var samlad. Det var nämligen dags för begravning. Jag har aldrig varit på begravning tidigare så jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig eller något alls..


Begravningen ägde rum i Hedvig Eleonora kyrka, en riktigt maffig pjäs mitt på östermalms torg!

Jag hade trott att det skulle vara lite ångestframkallande att gå på begravning. Har inte någon riktigt någon trygg relation till döden och tanken på att jag en gång kommer ligga i en sån där kista längst fram var lite kusligt. Men när jag väl satt där och prästerna pratade om att hon var på en vacker plats där döden inte längre existerade så kändes det ändå ganska skönt. Jag skulle inte kalla mig troende på det viset att jag tror på himlen/paradiset, men jag vill ändå inte tro att man bara försvinner. Livet kan inte vara så enkelt.
Så det blev ingen ångestattack! Kom till och med på mig själv att börja att den där kistan såg ganska bekväm ut att ligga i. Den kändes trygg på något sätt..
Jaja..

..på väg hem så kom vintern tillbaka!


Tanken var att jag och några kompisar skulle ut sen på kvällen, men det blev inte av.. lusten fanns inte riktigt där helt enkelt.

Finns det något bättre fredagsmys?


Coca cola zero och min nya chokladfavorit skulle jag tro! Detta blandat med let's dance och med faktum att det är fredag. Då njuter svensson-sandra!

Doglas har blivit en riktigt liten mysgubbe!

snel plugghest

Jösses vilket plugghäst jag är!
Idag på naturkunskapen fick vi tillbaka gamla uppgifter och man fått mvg på båda man gjort så hade man garanterat mvg i slutbetyg. Jag fick självklart ett mvg och ett vg. Men min lärare sa att jag bara kunde göra om uppsatsen jag fick vg på tills det blev ett mvg. Plättlätt tänkte jag och började direkt när jag kom hem!
Men gud vad svårt det var! Det är såå mycket svårare att lägga till och utveckla saker i en text än att ta bort saker. Jag läste igenom uppsatsen för att se vad som saknades men jag tyckte verkligen att den var bra! Hade bland annat skrivit ett helt A4 med problem som kommer från den globala uppvärmningen och vad det skulle leda till men ändå hade läraren kommenterat att jag inte svarat på frågan om varför man bör minska utsläppen som bidrar till uppvärmningen.. Lixom wtf?!

Men nu har jag suttit och skrivit och skrivit och slitit mitt hår i några timmar och äntligen blivit klar, hoppas jag! Jag hade Emmas mvg-uppsats som mall så hade lite saker jag visste att jag skulle försöka klämma in utan att göra det uppenbart att jag läst hennes uppsats, det är klurigt!

Var och handlade lite mat idag också. Mams här hemma är sjuk så jag tänkte att jag kunde handla då istället. Var riktigt sötsugen men försöker ändå vara nyttig (nej samvete, jag åt ingen plopp tidigare idag..) så jag köpte lite mörk choklad! Det ska ju tydligen vara bra för.. hjärtat? Vet inte men något i alla fall. Och den var faktiskt god! Gillade det skarpt!

Nya lördagsgodiset!

god onsdag på er

Har haft en lååång härlig nattsömn så var riiktigt utvilad när jag vaknade imorse.
Nu har jag varit hemma ett tag efter en religionslektion. Ska försöka sätta mig och plugga lite historia nu, har prov imorgon och jag kan.. nej, jag kan faktiskt ingenting av det vi har prov på.. sånt är alltid spännande :) Så det lär bli en lång kväll sen för min del.
Nej, nu måste jag sätta igång så jag hinner med något innan jag ska till stallet :)



indian

Jag är lite kär i indianer just nu.. Vill ha allt med fransar, fjädrar, mocka.. ja you name it!

abc

Jag tror nog att det första jag kommer köpa när jag flyttar hemifrån är en bokstav! Hur friskt låter det?
Tycker det är riktigt snyggt att ha som en detalj i inredningen.



Jag skulle ju alltid kunna köpa en nu och ha i mitt rum, men det är inte samma sak.. Så det får vänta tills jag har mitt eget! :)


jag mot världen

Satan i gatan!
Ikväll var nog sista gången jag körde i stockholm på natten!
Jag försöker avvänja mig från läsk och dricker just nu bara coca cola zero. Men det blir man ju inte direkt pigg av, jag får mest ont i huvudet. Men så efter melodifestivalen så gjorde jag en latte så jag fick lite mer energi i alla fall.

Vid tolv smsade mamma och ville bli hämtad. Jag och Doglas satte oss i bilden och for iväg. Det gick till en början helt smärtfritt, men så när jag var så gott som framme, mitt i stan, så lägger sig en bil en cm bakom mig och bara hänger sig på tutan. Jag blev sjukt stressat och inte minst irriterad i mitt trötta tillstånd och sen när jag märkte att jag låg i fel fil så var det för sent att byta. Jag tänkte först bara att jag kunde göra en snabb u-sväng och komma tillbaka men nejdå. Det var heldragen linje hela vägen till norrtull - helt fel sida av stan!
Jag skulle hämta mamma vid centralen så det fick bli sveavägen dit. Och jag skojjar inte, jag stannade vid varenda rödljus! Fick totaldamp! Sen är ju stockholmare experter på att dubbelparkera vilket resulterade i att bilar körde ut och svängde lite hur som helst.. och jag tror nog varenda bil tutade på mig.
Väl framme vid centralen så körde jag också fel och var tvungen att byta fält igen. Problemet var bara att körfältet bredvid bestod utav taxisar, så tror ni dom släppte in mig? nej nej nej! Men jag vägrade fortsätta rakt fram för då skulle jag kommit ut på motorvägen igen påväg hem, så jag stannade helt enkelt mitt i vägen och väntade tills någon till slut stannade!



Sen när mamma väl kom så hade hon med sig 3 vänner som jag skulle skjutsa hem.. jag var riktigt kissnödig så det var kanske inte riktigt vad jag hade önskat.
När vi var ungefär 20 minuter från hemma så började jag som grädde på moset känna mig lite illamående. Du vet så huvudet känns som ett enda stort vakuum och det blir svårt att svälja. Jag kände att det saknades ju bara lite spya för att göra den här kvällen fulländad! Men efter några minuter av djuuupa långa andetag så kom jag tillbaka till medvetande. Anledningen var antagligen att min bh satt lite för hårt runt kroppen så jag märker inte att jag tar mindre andetag när jag använder den.. det är ett farligt klädesplagg det där.
Den sista biten hem gick koffeinet ur mig så jag blev riktigt trött! Kunde inte vänster eller höger över huvud taget och när jag skulle veva upp rutan så öppnade jag bildörren..? Så ni förstår - jag var trött!

Så nästa gång mamma och hennes kompisar ska ut så får dom ta bussen hem, eller så ska jag ha sjukt med betalt!


En lika trött Doglas följde med på äventyret. Han har äntligen fått ett säkerhetsbälte! Hans förra slängdes av någon anledning och sedan dess har han haft sina turer ner på golvet när man stannat kraftigt.

Nu ska jag sova! Känner redan hur jag börjar snarka lite smått..

natti natti


min lördag i risiga bilder

Lite tråkiga, dåliga mobilbilder som visar min dag:


Helger är för mig "luffardagar" dvs när man har på sig bekväma kläder. Som oftast blir det dom väldigt slitna men underbara gul&blå-jeansen.


Skjutsade in mamma till stan, hon skulle på någon jobbfest. Jag börjar äntligen att hitta lite i stockholms alla tunnlar! Fick tidigare lite panik när jag körde in i en tunnel eftersom skyltarna kommer så sent och man måste börja dividera om man ska åka mot slussen eller centralen om man ska till söder på den korta tiden innan vägarna delar sig.. Men idag gick det toppen, körde bara fel en gång!! Sen när jag väl skulle hem så gick det sämre och paniken kom tillbaka.. "nynäshamn? nej det måste vara fel.. tyresö?! det är ännu mer fel!" osv.. Det är bara att hålla tummarna att man kommer skymta globen när man kommer ut ur tunneln som ett bevis på att man kommit rätt. Och japp, den var där idag! Antagligen full av repande artiser..


Sen på kvällen blev det såklaart melodifestival. Och jag har blivit sjukligt beroende av aftonbladets live-chatt under programmen! Det är lixom inte melodifestival på riktigt utan Markus Larsson känner jag.. Höll tummarna stenhårt för the moniker och en stortå var för Danny och Nicke Borg. Men vad hjälpte det?

Nu ska jag titta på några avsnitt av Christine innan jag måste iväg igen och hämta hem min moder. See ya!

du trevliga lördag!

Vad är med med helger som gör att man automatiskt vaknar tidigt? Men men, när solen gassar utanför och riktigt smälter snön så kan jag ändå inte klaga.

Balkongen börjar bli riktigt varm nu. Det är väl bara en tidsfråga innan man faktiskt kan sitta där ute igen.. våren är verkligen på väg nu hörrni! :D


duktigt sandra!

Det tog nästan ett halvår, men nu sitter det där. Jag har alltid varit emot skyddsplast. Tycker att det ser mest plastigt och billigt ut när det sitter där.. sen känns det av någon anledning inte värt. Lixom varför skulle ett tunt litet plastlager skydda om det kommer något vasst? Och hur, jag undrar hur, kan denna tunna tunna plast hindra skärmen från att spricka om jag eventuellt skulle tappa den? Det är vad det står att den ska göra i alla fall.
Men men, det ju lite dubbelmoral att först köpa en bumper för 400 kronor för att skydda telefonen, men sen vara för snål för att köpa skyddplast för 79 kronor.

Men nu sitter det i alla fall där och det känns ganska bra! Jag får lust att ta en sten och rispa på skärmen bara för att testa, men jag känner ändå att det är bäst att låta bli :)

mobilstrul

Efter lunch satte vi oss i oss uppe på åttan för att ta det lite lugnt. Vi hade inte riktigt någon lust att gå ner igen till lektionen.


Vi lekte lite med röststyrningen i mobilerna.. en såndär helt onödig funktion om du frågar mig. Lixom vem håller först ner knappen i typ 2 sekunder för att sen säga "spela nästa låt" istället för att helt enkelt bara klicka till nästa låt? Men ändå lite underhållande ett tag sådär på eftermiddagen :)


Sen efter lite dötid så bestämde vi oss för att ringa via facetime eller vad man säger.. videosamtal i alla fall. Så vi aktiverade facetime-funktionen, men Emmas tog lite onödigt lång tid på sig att aktivera, så hon bestämde sig för att starta om mobilen.
Innan hon stängde av frågade jag om hon verkligen kunde sin pinkod och hon sa "jaaa, den är såå enkel!" och så stängde hon av. Sen när hon satte på igen, tror ni pinkoden fungerade? Nej nej nej. Hon kunde siffrorna men var osäker på ordningen. När hon sen hade testat två gånger så dividerade vi länge om hon verkligen skulle testa en sista gång.. så onödigt att fiffla med puk-koder och skit lixom. Sen när hon ändå bestämde sig för att testa en sista gång så hade hon självklart glömt vilka sifferordningar hon redan testat..

Efter några minuters ångest så bara gjorde hon det.. och mobilen låste sig.

töja skor - snabbversionen

God dagens!
De senaste dagarna har varit otroligt ointressanta i mitt liv må jag säga! Men någon som jag däremot har lyckats göra är att töja ut skorna från topshop som jag köpte i vintras. De har varit hårda som stenar men nu kan man faktiskt få i fötterna och gå kortare sträckor utan några större problem.
Kom på i söndags hur man kunde skynda på töj-processen lite, och det var genom att sitta på tå! Det gör sjukt sjukt ont när hela ens vikt hamnar ute i tårna som skriker efter mer plats, men efter ett tag tappar man känseln lite och då går det helt okej! Så det är bara att sätta på en bra film och sen ner på huk!


fullspäckad dag?

Har haft en så tråkig söndag att ni anar inte.. Nu ska jag lägga mig och läsa - och det kommer bli dagens höjdpunkt.. då förstår ni hur händelserik min dag varit.



Saknar den tiden då jag läste Harry Potter dygnet runt.. Då hade jag alltid något att göra. Jag kanske ska läsa om böckerna? Dom är säkert lika bra andra gången också!


konsten till en god nattsömn

Har sovit som en stock inatt! Öppnade fönstret så hela rummet var sådär härligt iskallt vilket gör det så obeskrivligt skönt att ligga under ett tjockt duntäcke och på två stora, supersköna dunkuddar som jag nog aldrig kommer göra mig av med! Att sen ha på favoritavsnitten av Christine i bakgrunden gör natten komplett!

Vaknade lagom till målgången i vasaloppet och har sedan dess suttit och kollar på skidåkning på ettan. Har inte riktigt orkat ta tag i dagen utan bara låtit den flyta på. Vilket är ganska skönt men samtidigt så tråkigt..


mums!

Nu blir det en tur ut med vovsingen innan det bär av till ikea igen, självklart saknas det lite skruvar och grejjer för att montera upp några hyllor.
Föhoppningsvis hinner jag också fota lite för projektarbetet innan solen är helt borta.. håller tummarna!

lyckopiller till final

Jag är fylld av lycka! Har suttit och kollat på melodifestivalen, och egentligen borde det vara artisternas största skräck om jag gillar deras låter med tanke på hur det brukar gå för dom.. men idag hade han tur - the moniker!
Har snortat hans låt nu i tre veckor och den är exakt lika bra än!


äntligen!

Här är alltså lite av det vi kom hem med idag.

När jag flyttade in i det här rummet får ungefär ett och ett halvt år sedan så hade jag en sänglampa som satt i fönsterbrädan och lös rakt upp i ögonen när den var tänd. Sen som skrivbordstol hade jag min gamla klump som var aaalldeles för stor för mitt nya rum. Dessa saker var ytterst provisoriska och skulle bytas ut fortast möjligt.
Och idag, ett och ett halv år senare, så har jag fått den sänglampa och skrivbordsstol som jag hade ögonen på redan då och äntligen är mitt rum KLART! Eller, det saknas fortfarande en tv, men det kommer det också!


Jag är kär i lampor som man tänder med ett snöre! Sladden tycker jag däremot är extreeemt ful.. men vad kan man göra?


Stolen var inte riktigt något man behövde bygga ihop vilket resulterade i att kartongen var ganska stor. Detta gjorde den väääldigt svår att bära eftersom man inte nådde runt med armarna. Detta slutade med att mitt lillfinger fick en reva när kartongen gled ur mina händer.. Såna rivsår från papper och så är nog det värsta! Man lixom känner och pappret skär igenom skinnet.. usch!

Känns bra att fått ut allt det fula och trasiga nu. Kommer nog sakna den gamla stolen för den var såå skön - men trasig.. och svart.. och stor.

ikea für alle!

Hallå!
Idag blev det ett impulsbesök på ikea, vi hade ändå inget bättre för oss.

Våren ligger i luften så de tjocka jackorna och bootsen fick stanna hemma. Kändes redigt skönt!


Planen var att köpa ingenting, men ingenting blev dyrt.. Sen som grädde på moset så hade vi en vagn som mer eller mindre rasade ihop i händerna på oss. Den hade helt klart sett bättre dagar!


Som vanligt fick vi vända och bända på bilen för att få in allt. Men den där bilen är som narnia, ALLT får alltid plats för eller senare!

Ni får se lite av det köpta snart. Måste först göra en grovdamning av mitt rum. Har insett att det mycket väl kan vara en pågående dammallergi påväg och att det är det som busat i mina lungor de senaste månaderna. Så här ska dammas!

onödigt inlägg

Vaknade fyra inatt och var sjukligt trött, men kunde ändå inte somna.. det var något som inte stämde helt enkelt.. Men efter någon timme slocknade jag igen och var sådär extreeemt trött när klockan väl ringde sen. Men sånt är livet!
Sen medan regnet öste ner utanför så satt vi i skolan och tråkade. Fredagar är svåra dagar. Antingen gör man massor eller ingenting. Idag gjorde vi mest ingenting.


Emma och jag passade på att ta igen lite i projektarbetet som vi halkat lite efter i, men nu är vi nog på banan igen! Fredrik kom också och gjorde sällskap ett tag :)

Jag känner för så mycket just nu..


flats

Satt på skospaning på topshops hemsida alldeles precis nyss. När man letar flats så finns det inte mycket skor alltså.. för hur ser snygga låga skor ut egentligen? Jag vet inte.

Men jag hittade i alla fall dessa små sötheter:

Dom passar väl till väldigt lite, men jag fastnade för dom direkt! Nu ser just dom här ut att vara av topshops billigare modeller och dom brukar se extremt illa ut in real life, men såhär på bild är dom ju väldigt tilltalande. Jag snackar mest om dom vita nu.

Och vad sägs dessa piercade godingar:

Älskar färgen, är såå ute efter ett par nästan hudfärgade ballerinor till i vår och sommar. Men det är svårt att hitta dom perfekta. Dessa ska jag dock absolut leta efter om dom finns här i Sverige också!

onsdagsbubbel

Jag hade ingen anledning att åka till stallet idag, så hade lite panik över vad jag skulle använda den här dagen till.
Det slutade med att det fick bli ett litet bad! Jag badar extremt sällan, mest för att jag bli uttråkad efter en minut ungefär. Men det är faktiskt skönt när man börjar slappna av och nu efteråt känns det riktigt bra!


+

Idag skiner solen och man riktigt känner hur snön smälter bort!
Jag tog mig en lite för lång sovmorgon idag vilket resulterade i att jag fick skala av hundens promenad, vilket gav mig lite dåligt samvete. Men som kompensation blev det en längre runda så fort jag kom hem igen.


Smällt snö.. vacker syn!