#yellow

Gick lite banans idag och köpte mig ett guld härligt nagellack på Gina Tricot. Känner mig lite tveksam till det hela. Älskar färgen, men själva lacket känns lite plastigt..


#bahir

Ni vet när man vaknar på morgonen och bara vill lägga huvudet under kudden och inte gå upp för man vet att det kommer bli en jobbig dag.
Men så rinner dagen på och allt är bara behagligt och härligt?
Så var min dag igår!
Sedan avslutades dagen med ett supertrevligt ridpass.

 


#söndag

Gud, klockan är redan läggdags? Känns som jag gick upp nyss!?

Har inte lyft ett finger den här helgen.. men idag har jag åtminstonde borstat lilla D. Han är ett helvete att få knutfri. Men den senaste veckan har jag kammat honom varje dag och plötsligt så är det både lätt att få igenom borsten och inget motstånd. När han utan protester la sig på rygg tappade jag hakan totalt. Plötsligt händer det!


#aprilväder

Utanför ligger snön tjock på marken.
Nog för att det har snöat lite de senaste dagarna, men att det skulle bli ett vinterlandskap igen hade jag inte räknat med.
Doglas och jag gör istället det sådana här dagar kräver - myser inomhus!


#veckomys

Denna vecka har det varit jag och Doglas ensamma. Jag måste säga att vi har varit som två siamesiska tvillingar.
Vi sover i samma säng, vi åker till jobbet, tar promenader, kollar på tv, han följer till och med mig på toaletten! Idag var första gången som jag lämnade honom själv när jag var tuvngen att springa och köpa lite mjölk för att jag var så sjukt sugen på oboy.

Vi har tagit långa promenader varje dag genom stan. Tyvärr har vädret varit åt fanders..

image description
Trötta fötter och ännu tröttare tassar väntar sedan på tåget hem.

Doglas är väldigt tålmodig hela förmiddagarna, sitter tyst på tåget, ligger tyst på jobbet. Men på tåget hem början han tröttna så smått och vill absolut sitta i knät. Så sitter han där och småklagar lite.

#backpack

Rotade igenom mormors väskgarderob när jag var hemma hos dem i helgen. Längst in låg denna härliga ryggsäck! Snodde mig mig den hem och nu står den packad och färdig inför en jobbdag imorgon.
Mamma åkte till tyskland för att vara där den här veckan, så då Doglas får följa med mig till jobbet.

Så den här ryggsäcken kom som ett brev på posten. Att gå med både hund och handväska är inte idealiskt. Eller så kanske det är jag som är oskillad och kan inte hantera två saker.

Färdigpackad med hundfilt och hundmat.

#easter

På väg hem efter en påsk i Hallsta.
Vad hände med snöovädret som skulle ödelägga Sverige? Helt idealiskt påskväder passerar utanför fönstret i alla fall där vi befinner oss nu.


#matkoma

Har avslutat lunchen. Nu väntar efterrätt, fika, middag, fika igen och kvällsmacka...


#långfredag

Sitter just nu i en bil i det stora snöovädret och mår lite lätt illa.
Doglas har lagt av en rejäl praktprutt som ligger och jäser i baksätet.

Men det är värt det för att få ta del mormors påskanka!


#balkongmys

Det är något med att gå ut på balkongen på våren. När dynorna inte riktigt är framme, golvet är lite för kallt för att stå på och i skuggan är kylan densamma som några månader tidigare.

Idag var jag ledig hela dagen för att ta Doglas till frisören. Så går det när man bokar en tid mitt på dagen när man varken hinner till jobbet innan eller efter. Men det kändes ändå skönt att få lite smygstart på långhelgen.
Det bästa med våren är att det är kavajvarmt. För kallt för en tunn tröja men för varmt för en jacka. Helt enkelt kavajväder!
Beställde den här kavajen från Zara och fick hem den här i veckan. Beställde den i tron om att den var i en mörk, djup grön färg. Som ni ser på bilden är den inte så jättemörk, alls. Men gillar ändå färgen. Den är grön men inte klargrön.. jaja, it's a keeper!

#visa

Så många år som jag krånglat mig igenom livet med mitt gula gamla frikort till bankkort.
Men nu är det slut på att tvingas låna andras kort för att kunna handla på internet. Det är slut på att tvingas ta ut alla pengar kontant (and that's it) när jag ska utomlands. Nu är det slut på att sitta på restaurang och när jag ska betala märka att mitt kort inte fungerar där. Det är slut!!


#aprilväder

I princip varje år när våren kommer så kommer det alltid en extra vecka med vinter efter ett tag. Varför blir man då, varje år, lika förvåndad när snön kommer tillbaka?

De stackars vårblommorna står och fryser i snövindarna.

#b-day

Spenderade som sagt gårdagen hos pappa igår som fyllt år.
Vi åt lite tårta och annat smått och gott och satt och pratade tills sent på kvällen.

Pucko som jag är så hade jag inte ändrat ISO vilket är anledningen till att bilderna är så korniga.

Pappa samlar på alla dessa muminkoppar så jag hade köpt en som jag var säker på att han inte hade...
.. jaja, nu har han två.