nytt och fräscht


Köpte den här finingen idag på Lindex. Fastnade pladask för "skinn"-detaljerna och färgen. 299 gick den på vilket känns lite för mycket egentligen, men skit samma, jag älskart!


halsband

Jag har ett problem. Så fort det kommer något nytt så växer det alltid upp ett stort hat inom mig för detta nya. Sen går det en tid och efter att jag yttrat mitt hat till alla i min umgängeskrets så vänder det och sakta blommar det upp en kärlek för detta objekt.
Nu har det hänt igen. För stora halsband - Mums!

Dom här är härifrån.

total pina

Jag borde plugga, men jag vill inte! Varje gång jag måste sätta mig ner med en läxa så känner jag bara hur livet förlorar mening. Någon som har något tips hur man får igång plugglusten?

Allt jag skulle kunna göra i detta nu..

fälttävlan

Det var tävlingar i stallet idag medan jag stog och huttrade i cafeterian. Efter några timmar var fötterna bortdomnade och magen skrek efter mat. Men jag hann i alla fall ta lite bilder innan jag kastade mig in i bilen och åkte hem.







Medans jag stog där kunde jag inte bestämma mig om jag var avundsjuk eller lättad över att jag inte var med. På ett sätt är det ju sjukt kul att galoppera i runt i full fart i skogen och flyga över stock och sten, men går något fel så kan det ju bli hemska skador eftersom alla hindrerna är fasta. Men det var inte så avancerat idag att man behövde vara orolig, det var tydligen bara en riktig vurpa vad jag hörde :)


eye


Jag vill ha Emmas ögonfärg!

Mina ögon har börjat rosta istället?!

torsdag

God kväll gott folk!
Har inte gjort så mycket alls idag förutom att träffa Andreas efter skolan. Vi har gått förbi varandra flera gånger på stan så det kändes som vi träffats förut även om vi egentligen inte hade det.. en skum känsla.. Vi fikade i alla fall i gamla stan (riktigt god kulglass hade dom där!) och jag drägglade över hans iPhone 4. Det kliar något i fingrarna och jag har nästan lust att bara springa och köpa en svart! Men nej, jag vill ha en vit, så är det bara! Eller..?

Min älskade kavaj som jag använt flitigt nu i ett år börjar sjunga på sin sista refräng känner jag nu.. Så tråkigt för jag gillar den så mycket! Men det är väl dax att börja jaga efter en efterträdare.. snyft. För överigt älskar jag mitt nya armband - en perfekt liten spegel direkt på handleden :)

pure gold's in the house

Idag var en sån där dag när det inte var kul att rida! Det var som att rida en älg!

Om han inte hade varit så otroligt fin så hade jag nog klubbat ner honom idag, för satan vad jag fick slita! Och det värsta med hästar är att man faktiskt inte kan tvinga dom till någonting, även om man ibland tror det. Idag hade han bestämt sig för att helt enkelt inte ta i och jobba och det spelade ingen roll att piskan gick i hundraåttio.. Samtidigt är det ju det roliga med ridning, varje häst har en helt egen personlighet och dom tänker på olika sätt.. precis som vi människor :)


tweed

Hallå därute!
Idag har jag hittills varit ute och traskat i regnet 3 gånger - 2 gånger med hunden och så åkte jag och hämtade bilen så jag kommer till stallet ikväll. Nu vill jag inte gå ut igen!

Men jag glömde ju visa den andra saken jag köpte igår! Det var en kavaj från Brothers. Jag köpte ju en för ett tag sen men den lämnade jag tillbaka. Försökte en gång till och denna tror jag faktiskt att jag ska spara, men dock lämna till en skräddare så den blir lite smalare.
Det knasiga med den är att den varken har något innertyg eller axelvaddar? Känns lite halvklar sådär.. Men skit samma säger jag, det blir dubbla tröjor i den istället!


1695 kronor går den på och finns som sagt på Brothers.

 


armour bracelet

Denna goding som jag skrev om igår kunde jag helt enkelt inte hålla tassarna ifrån när jag såg den idag. Kände lite för att köpa två men stoppades av Emma. Är i alla fall grymt nöjd! Jag är ingen höjdare på att köpa armband och örhängen och sånt så det är skönt att få det gjort ibland!



150 kronor gick det på vilket jag inte tycker är så fasligt mycket, det är ju ingen plast direkt. Det finns på Weekday på drottninggatan i Stockholm för er som är intresserade.
Problemet för mig är att mina händer, som visserligen är väldigt stora, men dom går att klämma ihop så dom blir i ungefär samma storlek som min handled som är ganska smal. Så det är ju nästan så det glider av ibland.. Men det lär man väl känna när det händer! :)

Professor R.J. Lupin


koppar

Måste bara säga att Elin Kling hade himla coola armband på sig under guldknappen förra helgen!

Det finns även ett litet mindre i silver som jag nästan gillar ännu mera! Dom här läckerbitarna hittar man på weekday. Ska gå in och spana på dom imorgon tänkte jag, om dom finns i butik vill säga.


last summerday

Goder afton!
Jag trodde att jag började 12 idag men det visade sig att jag visst började 13:15 istället.. Dags att skaffa glasögon kanske?

Men eftersom jag har all tid i världen nu så tänkte jag slänga upp en dagens. Passade på att använda en klänning och verkligen klämma ut det sista av den här sommaren. För jag tror inte det kommer komma en sån här dag igen det här året.


dagens


Ena sekunden fryser man - andra så kokar man.

Det är så skönt när man köper något som man inte är säker på om man gillar men efter ett tag totalt älskar. Dom här örhängerna och ringen är ett exempel på det!