#torsdag

Gick upp i vanlig tidig tid imorse, även fast jag hade sovmorgon. Varför kan man undra, och det gjorde jag också när alarmet ringde.
Men min plan var nämligen att hinna med lite träning innan jobbet idag.
Sagt och gjort:
Positiv och optimistisk tjej går upp på löpbandet. Ca 3 minuter senare ligger jag utslagen på golvet och hyperventilerar.. Jag trodde verkligen inte att jag hade så dålig kondis!
 
Efter min ostabila träningsdebut så gick jag hem igen och gjorde mig i ordning för en halvdags jobb. Var mer peppad än någonsin! Det är kostigt hur träning kan suga all kraft ur dig - men sen känner du dig piggare än du hade gjort om du sovit hela morgonen?
 

På vägen till jobbet insåg jag att hösten verkligen var på intåg. Trots att jag faktiskt längtat till hösten så knöt det sig lite i magen på mig. Slask, blåst, kyla, regn.. snart är det här.
 
Dagen går fort när man har roligt. Har just släpat ut en halvsovande vovve på kvällskisset. Nu ska jag kvällskissa jag med sen blir det sängen för min del också.
Fredag imorgon, wawawoooo!

#aida

Onsdagar betyder stallet, det är därför jag älskar onsdagar!
 
Idag blev det lite hoppning i skogen på denna lilla sjuåring. Otroligt mysigt med perfekt väder och en supermysig liten pålle. Gick väl bara tokfel vid ett hinder där hon trampade av ett språng för tidigt vilket resulterade i att jag flög rakt upp i luften och landade med ansiktet på halsen och kroppen kom ner likt "masken" (dansen ni vet...) över ryggen på henne. Det måste ha sett sjukt ut men det bjuder jag på, jag hade lika gärna kunnat landa på marken.
 
Lagom tills jag började ta mig hemmåt så kom ambulanshelikoptern cirkulerandes över oss i skogen. Tydligen hade det skett en olycka vid några hinder längre bort.
Såna tillfällen får än att inse hur otroligt lätt det kan hända något, sen sitter man i rullstol för resten av sitt liv kanske.. 
 
 
Nu har jag varit hemma ett tag och ska krypa ner i sängen och kolla lite på The Nanny. Vet inte hur många gånger jag plöjt igenom hela den serien nu..
Har sovmorgon imorgon tills jag känner för att gå till jobbet.. haha jag älskar min chef! Ska försöka hinna med att träna lite innan jobbet kanske? Det vore ju en syn!

#pistols

I flera år har jag gått och drömt om dessa sköningar. Men aldrig riktigt haft ekonomin att kunna köpa mig några, de kostade ändå tre studiebidrag.
Men nu i somras så stod dom åter igen på skohyllorna ute i butikerna och ropade mitt namn. Och till slut så kunde jag inte hålla mig längre, och jag är sååå lycklig över det!
Är det någonting jag verkligen tycker om att köpa så är det skor. Valet av skor påverkar verkligen vilket humör jag är på under resten av dagen. Ser fram emot att traska genom löven och halka på isen i dessa godingar nu i höst!
 
Acne Pistol Short

#dots

Hade en så himla trevlig kväll igår! Träffade en massa nytt folk och vädret var perfekt för att vara utomhus.
 
 
Jag har blivit lite kär i prickiga strumpbyxor. Även om dom inte håller för mer än en kväll, hur försiktig man än är. Hur kan det vara så omöjligt att tillverkla strumpbyxor som håller?

#London

Todiloo!
 
Nu är resan bokad. I höst lyfter jag och Felicia mot London! Det ska bli så gryyyymt!
Vi har båda varit där tidigare så vi ska inte fokusera på turistgrejjerna. Istället blir det shopping och bara vara. Pepp pepp pepp!
 
Nu ska jag äta upp mina muffins och dra mig in mot stan. Sen får vi se vart natten tar oss!
 

#fuck

Har suttit och plöjt igenom dokumentärer hela kvällen. Har nog sett alla hemskheter ni kan tänka er. Har svårt för sådana dokumentärer.. Se hur andra människor lider i världen i detta nu medan jag själv sitter och kollar på deras lidande som "fredagsmys" med godis och läsk samtidigt som jag oroar mig för att mina naglar fått en sämre kvalité sen jag bytte nagellacksremover. Jag går från att se hur människor äter på andra människor innan de ens har dött till att kolla mig i spegeln och inse att jag måste göra något åt min katastrofala hårfärg. Sen inser jag hur små mina problem är och går tillbaka till dokumentären.. några minuter senare står jag vid spegeln igen.
Men man kanske måste ha några pauser ibland. Fly bort och blunda från verkligheten och ägna sig åt totalt onödiga saker som en orange hårfärg. För hur kan man annars känna sig lycklig igen? Om man inter blundar för verkligheten?
Visst vill jag hjälpa dem som har det svårt. Jag vill hjälpa dem som har det värst! Jag vill hjälpa dem barn som ligger uppsprättade på marken då unga soldater fått för sig att ett ungt barns blod ska skydda dem från kulorna. Men hur ska man hjälpa det barnet? Jag vill inte hjälpa det barnet som går hungrigt, det barnet har fortfarande en chans. Jag vill hjälpa barnet som redan dött av svält. Men det är omöjligt. Så istället sitter jag här och känner mig oduglig. Oduglig och orangehårig.
Får inte ur mig något vettigare idag. Over and out.
 

#problem

Har lite problem med designen här, som ni ser så hoppar inläggen runt lite ur ramarna. Ska försöka fixa till det imorgon..

#strikeapose

Beställde denna lilla sötsak förra helgen. Ett onödigt dyrt impulsköp som jag absolut inte behövde. Måste sluta med dem!


Även om jag inte riktigt använder kepsar så är den ju väldigt fin att titta på. Fastnade för metallplattan med den utskurna texten. Det blir en fin kontrast till det svarta.. Lagom tills sommarn och solen är på bortgång så köper jag en keps just, känns ju smart! Men om inte annat så kan det skydda mascaran från regnet, höhö.
 
Såg att Danny hade en i denna video men med en annan text, haha.
 

#blötafötter

 
Tänk vad lite beslutsamhet kan åstakomma. Idag kände jag mig verkligen på topp! Allt bara rullade på i ett lagom tempo på jobbet, vi hann till och med lite lek, haha. 
 
Vi hade fått en mystisk avi till jobbet med ett paket på 15kg som vi behövde hämta ut. Jag skulle ändå till det postombudet så jag sa att jag lika gärna kunde gå dit och se vad det var för något då det var sista uthämtningsdagen.
Visste exakt vad det var när jag såg det. Dom små jävliga lådorna från helvetet. Man tror att dom är hur lätta som helst men egentligen väger dem typ 100 ton, eller 15kg.
Men som vanligt när jag såg paketet så sa jag att jag kunde ta med det tillbaka till jobbet, det såg ju inte så tungt ut...
Fick stanna var 10:onde meter för att vila i flera minuter. Mina armar bara värkte. Det svåra är att man liksom inte riktigt når runt det så man får inget riktigt grepp. Lagom tills jag kommit halvvägs så började det, som grädde på moset, att regna där jag lunkade mig fram. Allt kändes så komiskt just då att jag, likt en idiot, skrattade rakt ut över min bisarra situation.
Men skam den som ger sig, fick med mig den lilla lådan hela vägen till jobbet.
 
Lagom tills jag slutade jobbet så öppnade sig himlen totalt. Det var som att gå i en sjö av vatten och knappt så mitt paraply klarade av att hålla sig upprätt. Jag är sjuk i huvudet och gillar sånt väder. Ska det regna så ska det regna på riktigt liksom!
 
Men väl hemma så sken solen. Hämtade även ut ett otroligt onödigt impulsköp som jag beställde förra veckan. Ni får se vad lite senare. 

#onsdag

Uj uj uj. Har haft en lång och jobbig dag. Känner att jag aldrig riktigt vaknat på morgonen och så har det liksom hållt i sig hela dagen. Har haft den känslan hela veckan.
 
Orkade fram till lunch på jobbet sen kändes det som att livet var slut. Så strax efter lunchen så gick jag faktiskt hem. Väldigt skönt att ha den möjligheten bara sådär! :)
 
Hade gärna lagt mig och sovit bort resten av dagen. Men i samma stund som jag kom hem så blev det hundpromenad med en överlycklig hund som bara dansade ut i regnet.. eller inte.
Lite gosse som inte vill bli blöt om tossetassarna.
 
Skyndade mig även iväg till stallet för att svetta igenom kläderna på denna bamsepålle, som så fort jag hoppat av bestämmer sig för att ställa sig på min fot, yeey.
Så nu planerar jag och min blåa, öma fot att traska till sängen, äntligen. Hoppas inte på några drömmar inatt. Har börjat drömma drömmar som jag måste engagera mig så mycket i. Den första tanken som slog mig när jag vaknade imorse var "Attans, jag var ju något på spåren!", haha.
 
Nej nu checkar jag ut. Imorgon ska bli Min dag! 

#brilliant

Gjorde, som jag nämnde i ett tidigare inlägg, en tandblekning nu i somras. Har velat göra det i såå många år nu att det nästan var löjligt att jag inte gjort det tidigare.
Är så totalt förälskad i vita tänder. Skulle jag vara svinrik så skulle jag fixa porslinfasader för att få det där kriiiitvita leendet. Men nu är jag inte svinrik.

Den metoden jag använde mig av var Brilliant Smile-metoden som jag gjorde hos Eva Hultén. Var lite orolig innan då jag har väldigt dåliga tänder, har lätt att få ilningar och har väldigt tunn emailj. Men det gick otroligt bra och kände mig väldigt trygg i Evas händer. Inte så mycket som en liten ilning varken under eller efter behandlingen.

Dock så blir man ju lite paranoid efter behandlingen. Efter varje klunk kaffe eller glas med läsk så känns det som om tänderna har blivit flera nyanser mörkare, även om det är högst osannolikt givetvis.
Beställde ändå, för några dagar sen, Brilliant Smile's egna tandkräm som tar bort ytliga missfärgningar som orsakas av kaffe och liknande. Har bara läst bra om den så tror den kommer vara fierce!

 

#fika

Träffade Felicia efter jobbet idag.
Vi satte oss på ett café och letade resor. Vi är så sjukt sugna på London i höst att det är inte sant!
Som det ser ut nu så blir det en vecka i oktober. TAAAAGG!

 

#klumpar

Gooood morgon god morgon god morgon!
 
Har sovit otroligt djupt inatt. Dock så har jag drömt att massa dumma saker så känner mig ändå inte ett dugg utvilad.. Hatar sånt!
 
 
Väl på jobbet så möttes jag av nyheten att dom hittat en larv i mjölken i skummaskinen som stått över helgen.
Har blivit lite rädd för mjölk efter att jag druckit klumpig gammal mjölk två gånger nu den senaste veckan utan att ha märkt det - till en början.
Vågade ändå ta lite oboy efter ett tag. Men efter ett tag fick jag något "oflytande" i munnen och bestämde mig för att slänga allt, även om det antagligen bara handlade om en oboyklump.
 
Larvnäste? 
 

#old?

Var går gränsen från att vara ung till att vara gammal? Är det vid en speciell ålder? Eller när man börjar få rynkor? Eller är det när man börjar använda en rutig duschmössa?
 

#starbuckslove

Vaknade tidigt som attan idag av att jag fick totalt värmeslag. Förstår inte varför jag envisas med att använda duntäcke varje sommar..?
Sitter just nu och kollar på Top Model och dricker en härlig latte i min älskade Starbucksmugg. Man kan hälla i hur mycket som helst i den där muggen, den blir aaaaldrig full.
 
Funderar på vad jag ska göra av den här dagen.. Det ser varmt ut ute så det lutar åt en hundbadar-dag. Har haft badning av Doglas på schemat i två veckor. Känner att det bara måste bli av nu, han ser riktigt "hundig" ut nu och luktar verkligen Hund.
Får ta tag i det.. senare.

#vafan

Nej, nu tar vi en sista försök med det här..
Vad har vi att fylla i med nu då? En hel sommar har ju ändå rullat förbi, jag måste ju ha en evighet med bilder och erfarenheter att pressa in i detta inlägg. Men ser ni, det har jag inte. Den här sommaren har nämligen Sugit! Några protester på det?
 
Nej men lite har jag ändå hunnit med. Till exempel så var jag i Paris! Jag lovade ju att lägga upp bilder därifrån, men det orkar jag absolut inte. Men lite film kan ni få:
 
 En riktigt trevlig och smärtsam resa för kropp och själ. Trevlig för själen och smärtsam för fötterna.
 
 
Annars så.. vad gjorde jag egentligen under denna sommar.. låter mobilen tala sitt språk:
 
Jag åt glass.
 
Jag fiskade.
 
Jag odlade mustasch.
 
Jag var på museeum.
 
Såg en tavla jag kände igen.
 
Jag var glad och kalasade.
 
Kalasandet gjorde mig sjuk.
 
Jag flyttade in i denna tröja från Paris.
 
Jag låg upp och ner i sofforna på jobbet.
 
Medan andra ville bli bruna så blekte jag. 
 
Jag hookade på dem här pennorna och köpte ett dussin.
 
Jag var alltid nykter.
 
Jag tittade på film.
 
Jag var konsekvent i alla mina handlingar.
 
Jag drack en latte med 3 dl klumpad mjölk, och överlevde.
 
Jag köpte kärlek som får mig att längta till hösten.
 
Där har ni min sommar i stora drag. Nu är jag tillbaka på jobbet och livet rullar vidare i snigelfart.
Ska verkligen försöka att hålla mig uppdaterad här. Det är faktiskt kul när man väl är inne i det.
Vi får väl se hur det går.
 
See yaaa!