mobilstrul

Efter lunch satte vi oss i oss uppe på åttan för att ta det lite lugnt. Vi hade inte riktigt någon lust att gå ner igen till lektionen.


Vi lekte lite med röststyrningen i mobilerna.. en såndär helt onödig funktion om du frågar mig. Lixom vem håller först ner knappen i typ 2 sekunder för att sen säga "spela nästa låt" istället för att helt enkelt bara klicka till nästa låt? Men ändå lite underhållande ett tag sådär på eftermiddagen :)


Sen efter lite dötid så bestämde vi oss för att ringa via facetime eller vad man säger.. videosamtal i alla fall. Så vi aktiverade facetime-funktionen, men Emmas tog lite onödigt lång tid på sig att aktivera, så hon bestämde sig för att starta om mobilen.
Innan hon stängde av frågade jag om hon verkligen kunde sin pinkod och hon sa "jaaa, den är såå enkel!" och så stängde hon av. Sen när hon satte på igen, tror ni pinkoden fungerade? Nej nej nej. Hon kunde siffrorna men var osäker på ordningen. När hon sen hade testat två gånger så dividerade vi länge om hon verkligen skulle testa en sista gång.. så onödigt att fiffla med puk-koder och skit lixom. Sen när hon ändå bestämde sig för att testa en sista gång så hade hon självklart glömt vilka sifferordningar hon redan testat..

Efter några minuters ångest så bara gjorde hon det.. och mobilen låste sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback