praktfall

Här vad det absolut knäpptyst! Och knäpptystare kommer det bli.
Tiiiidigt tiiidigt på torsdag morgon lämnar jag nämligen sverige för några härliga dagar i varmare land, ska bli väldigt skönt!!

För att piffa upp fötterna inför strandlivet så skulle jag därför idag måla tånaglarna. För att göra det var jag först tvungen att ta bort det gamla nagellacket som envist hållt sig kvar sen studenten(!). Så jag slänger upp ena foten i handfatet och börjar ta bort det gamla med nagellacksremover och sen sköljde med vatten. Detta gick bra. Efter det slänger jag upp andra foten och fortsätter proseduren.
Efter ett tag känner jag hur den blöta foten jag står på börjar glida på stenplattorna. Det enda jag tänker när foten glider är "Snart kommer jag tappa balansen och ramla och bryta benet och resan är förstörd". Tänkte det inte med panik utan bara konstaterade det för mig själv så jag var beredd när det hände.
Mycket riktigt ramlar jag. I fallet så fastnar foten jag har i handfatet under vattenkranen samtidigt som jag vrider mig så jag landar på magen pladask på marken.
Precis som jag hade förutspått antog jag att foten som var kvar i handfatet var bruten.
Väl på marken, innan jag känt efter om kroppen var hel, började jag skratta. Hela händelsen var så typiskt mig!
Det var inte första gången jag halkar i det där förbaskade badrummet heller. För bara någon vecka sen gjorde jag en flodhästlandning rakt på rumpan när jag duschade och bara skulle gå och tända lamporna som var släkta. Det var en dum idé med blöta fötter. Men då kunde jag också bara skratta.. Jag såg framför mig hur kristallkronan i lägenheten under liksom klirrar till i den sekund jag dunsar i marken helt blöt, blek och naken och sen hur rump- och höftfettet liksom bildar vågor som rör sig över kroppen.. Ser ni det framför er?

Efter jag skrattat klart åt min pinsamma situation undersöker jag om mitt ben fortfarande är intakt.
Har brutit benet en gång förut och då halkade jag på en tidning, hade ju sett snyggt ut som jag la till "fastnade med foten i ett handfat" till det.
Men när jag klavrat loss foten från kranen så kunde jag pusta ut då jag klarat mig med endast ett litet sår och en redigt blåmärke.

Värre kunde det ju sett ut. Om någon frågar vad jag gjort kommer jag säga att jag blivit biten av en haj.

Kommentarer
Postat av: Skuggan

Hahaha, du skriver så roligt.

2011-10-05 @ 06:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback