solnedgång i Sigtuna

Igår eftermiddag kom Emma och jag på den briljanta idén att ta bilen till Uppsala och fota lite. Vi kom upp på motorvägen och det tog inte många minuter innan vi var en del av den lååånga lååånga kön in till stan. Vi satt i kön i säkert över en timme och solen blev lägre och lägre. Vi insåg ganska tidigt att vi kanske inte skulle hinna hela vägen till Uppsala innan det blev mörkt.
Efter Stockholm så lättade äntligen trafiken och vi kunde gasa på igen. Starx efter vallentuna så kände vi oss lite hungriga så vi stannade till på Mc Donald's mitt ute i ingenstans. Och där fick vi återigen vänta i en låååång kö.
Vid sju så var vi mätta och färdiga. Vi hade lite krismöte och bestämde oss för att åka till Sigtuna istället eftersom vi omöjligt skulle hinna hela vägen till Uppsala.





Det var en otroligt mysig liten stad!







Vi gick ett varv i stan innan vi gick tillbaka till bilen och körde runt bland dom små områderna. Vi blev också förföljda av en bil heela vägen! Det var lite kusligt först men efter ett tag märkte vi att det var två pensionärer som lekta följa john.
Sen tog det säkert en halvtimme att bara hitta ut till motorvägen igen, men väl ute var det raka vägen hem!

Trots de ändrade planerna var det en riktigt härlig dag!

Kommentarer
Postat av: pappa

Trevligt!

2011-05-22 @ 09:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback