gott nytt år!!

God morgon!
Hade en riktigt bra nyårsafton igår! Vi började med en middag hos Emma som var utsökt! Sen skulle vi till en liten fest i vallentuna. Tanken var att vi skulle vara där på typ en och en halv timme, för det är så lång tid det tar att åka dit. Men vi kom fram på ungefär tre och en halv timme.. Roslagsbanan förlorade nämligen strömmen efter halv vägen. Sen kom ingen ersättningsbuss. Och vid det här tiden forsade det ner snö från himlen. Gulligt nog fick jag låna Andreas (som vi mötte på centralen) mössa. Sen när ersättningsbussen väl kom så åkte den med oss till en annan busshållsplats och där sa bussföraren att det är smidigare om man tar bussen som går därifrån till vallentuna än om man åker roslagsbanan. Så vi gick av och ställde oss och väntade på bussen i ungefär en kvart. Vi kom ungefär 2 hållplatser, sen fastnade bussen i snön.. Den måste haft riktiga skitdäck för det tog 20 minuter att ta sig loss och när vi väl åkte igen så var det mindre kontrollerat. Bussen gled åt alla möjliga håll och fort gick det. Vi bestämde oss till och med för att ta på oss säkerhetsbälterna som man inte tror finns i bussar! Sen fastnade bussen minst lika länge även en till gång innan vi kom fram. Väl framme i vallentuna väntade bara en kvarts promenad i snöovädret innan vi kom fram dyngsura och frusna.
Vi hann vara inne i ungefär en halvtimme sen innan det var dax att gå ut och titta på raketerna och sen bar det av till ett annat hus.

Hade i alla fall riiiktigt kul och kom hem vid halv tio imorse.. sjukt egentligen.

Jag hade ingen kamera med mig och har inte fått bilderna som dom andra tog än. Men det kanske kommer lite bilder lite senare :)

Pontus hade i alla fall varit bussig och tagit kort här hemma med min kamera, så en bild kan jag bjuda på!

Kommentarer
Postat av: Bror

Fan vad fin bild det blev!

2011-01-01 @ 21:18:59
URL: http://onelegshort.info.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback