ensam i mörkret

Jag är nyss hemkommen från en joggingtur som inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Sprang ut ganska sent.. eller sent och sent, klockan var kanske halv åtta men det var mörkt! Och så när jag kommer ner till vägen och börjar springa så ser jag att långt där framme så är det som en stor svart vägg - lamporna var sönder.
Jag lunkade på, tänkte att man brukar ju se när man kommer närmare.. Men när jag kommer förbi sista lampan så blir allt totalt svart! Jag såg ingenting och jag var totalt ensam mitt i en "skog", och är det något jag är så är det mörkrädd! Men jag sprang på för allt vad benen orkade och tänkte att lamporna nog kommer tillbaka om ett tag. Men nej, i tio minuter sprang jag i totalt mörker.

Så det var en hemsk upplevelse! Ska man se något positivt i det så var det väl att jag sprang mer än jag trodde att jag orkade och dessutom så fick mina ben en extra workout för eftersom jag inte såg marken (som jag vet är väldigt gropig) så fick jag i varje steg lyfta benen onödigt högt.. så dom kommer nog värka ganska duktigt imorgon!

Tänkte lägga upp två videoklipp här som jag filmade men ljudet var så lågt och dessutom så såg man ju ingenting så det känns onödigt. Så det får bli såhär bara :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback